“Van twee naar meer”

“Van twee naar meer”

Er duiken steeds meer smartphoneapps op rond welzijn en geestelijke gezondheid. We gebruiken onze smartphone al lang niet meer om enkel sociale media te raadplegen of te online bankieren. Ook voor het beoefenen van mindfulness of relaxatie grijpen we naar ons schermpje. Vaak gebruiken we zulke apps maar (te) kort en hebben ze nog andere beperkingen, maar wat installeer je best als je toch aan de slag wil?

Lees het volledige artikel hier.

Deel dit bericht
 


Staten-Generaal

van de Geestelijke Gezondheidszorg

20 maart 2021

OnlineVolg ons op twitter!

Een half jaar wachten op psychologische hulp, is te lang.

De lat moet hoger. Psychologische hulp is een basisrecht. #stoelentekort

https://www.demorgen.be/nieuws/elke-dag-opnieuw-moeten-we-mensen-wegsturen-om-bedden-vrij-te-maken-voor-patienten-die-er-nog-slechter-aan-toe-zijn~b496a291/

Schrijnende getuigenis van @KirstenCatthoor en @KrisVdBroeck in @demorgen over de lange wachtlijsten in de geestelijke gezondheidszorg. Samen met sector moeten we werken aan structurele oplossing, want iedereen verdient toegang tot de zorg die hij/zij nodig heeft👇

Load MoreRecent nieuws