“Kontich wil met filmpje mentale gezondheid aankaarten”

“Kontich wil met filmpje mentale gezondheid aankaarten”

Het project Te Gek!? zet vandaag een livestream op poten om geestelijke gezondheid bespreekbaarder te maken. Het lokaal bestuur dat met het jongerenpraatpunt What’s Up!? een voortrekkersrol speelt op het gebied van het mentaal welzijn van de jeugd, pikt hierop in met een nieuw filmpje, dat te bekijken is op YouTube. De deur van psychologe Melanie Hendrickx staat elke woensdagmiddag open in de bib aan het Sint-Jansplein. Jongeren kunnen er gratis en anoniem terecht.

Lees het volledige artikel hier.

Deel dit bericht
 


Staten-Generaal

van de Geestelijke Gezondheidszorg

20 maart 2021

OnlineVolg ons op twitter!

Save-the-date #SGGG3 18 maart 2023!
De 3e Staten-Generaal van de Geestelijke Gezondheid komt eraan. Binnenkort kan je inschrijven, maar zet de voormiddag van 18 maart 2023 al in je agenda. Wees erbij in de Grote Aula van KU Leuven, Sint-Michielsstraat 6. http://www.statengeneraalggz.be

Een half jaar wachten op psychologische hulp, is te lang.

De lat moet hoger. Psychologische hulp is een basisrecht. #stoelentekort

https://www.demorgen.be/nieuws/elke-dag-opnieuw-moeten-we-mensen-wegsturen-om-bedden-vrij-te-maken-voor-patienten-die-er-nog-slechter-aan-toe-zijn~b496a291/

Schrijnende getuigenis van @KirstenCatthoor en @KrisVdBroeck in @demorgen over de lange wachtlijsten in de geestelijke gezondheidszorg. Samen met sector moeten we werken aan structurele oplossing, want iedereen verdient toegang tot de zorg die hij/zij nodig heeft👇

Load MoreRecent nieuws