“Kontich wil met filmpje mentale gezondheid aankaarten”

“Kontich wil met filmpje mentale gezondheid aankaarten”

Het project Te Gek!? zet vandaag een livestream op poten om geestelijke gezondheid bespreekbaarder te maken. Het lokaal bestuur dat met het jongerenpraatpunt What’s Up!? een voortrekkersrol speelt op het gebied van het mentaal welzijn van de jeugd, pikt hierop in met een nieuw filmpje, dat te bekijken is op YouTube. De deur van psychologe Melanie Hendrickx staat elke woensdagmiddag open in de bib aan het Sint-Jansplein. Jongeren kunnen er gratis en anoniem terecht.

Lees het volledige artikel hier.

Deel dit bericht
 


Staten-Generaal

van de Geestelijke Gezondheidszorg

20 maart 2021

OnlineVolg ons op twitter!

Twitter feed is not available at the moment.Recent nieuws

Twitter feed is not available at the moment.