OCMW: zitdag voor psychologische ondersteuning

OCMW: zitdag voor psychologische ondersteuning

In het kader van het prioritair actieplan “Bestrijden van kinderarmoede” start het OCMW van Dilsen-Stokkem vanaf 1 maart 2021 met een zitdag psychologische ondersteuning voor inwoners die daar nood aan hebben.

De coronacrisis en de nasleep ervan zal zich nog geruime tijd laten voelen. Veel mensen kampen met gevoelens van onzekerheid, angst en eenzaamheid. Er komen hulpvragen en noodkreten uit alle leeftijdsgroepen en alle lagen van de samenleving, die aangeven dat de strijd tegen het coronavirus steeds meer weegt op onze mentale gezondheid. Met dit initiatief wil het OCMW Dilsen-Stokkem daarom mikken op het realiseren van lokale, snelle en vlot toegankelijke hulpverlening.

Lees het volledige artikel hier.

Deel dit bericht
 


Staten-Generaal

van de Geestelijke Gezondheidszorg

20 maart 2021

OnlineVolg ons op twitter!
Recent nieuws